Amb aquest vincle anireu a la informació sobre els suggeriments i respostes donades. Cliqueu la imatge i també us hi portarà.

 

Publicat per Servei de Qualitat, Transparència i Innovació

2 Comentaris

 1. Yolanda Mosqueda 14 d'agost de 2017 at 17:21

  Buenas tardes,
  Soy vecina de la c/ Rubio i Ors, hacer saber, mediante este escrito, la plaga de cucarachas que hay en las calles del barrio, las cuales se cuelan en las casas, llegando a ser asqueroso a la par que desesperante….. Hemos instalado mosquiteras en todas las ventanas y realizado tratamientos preventivos dentro de nuestra vivienda, pero el problema continúa ya que siguen entrando.
  Pueden realizar algún tipo de fumigación para intentar paliar este problema?
  Quedo a la espera de respuesta y solución a la mayor brevedad posible.
  Atentamente.

 2. Servei de Qualitat, Transparència i Innovació 6 de setembre de 2017 at 10:01

  Us agraïm els comentaris i el fet de fer ús dels canals de comunicació que posem al vostre abast. Tanmateix, l’espai de comentaris està destinat a fer comentaris generals sobre l’article o informació publicada que contribueixin a enriquir-la. Malauradament no podem donar resposta a les demandes concretes que es puguin fer per aquesta via. Només podem respondre les demandes i suggeriments que ens arribin a través del formulari que és on la petició arriba directament als gestors que poden donar una solució o aplicar els suggeriments que feu. El formulari el trobareu a les pestanyes superiors.

Comments are closed.